MOPAN Suceava

În perioada 26-28 martie 2014, Asociaţia Salvaţi Copiii Iaşi în parteneriat cu Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Iaşi derulează, la Iaşi, cursul ”Dezvoltarea abilităţilor de viaţă la copii şi adolescenţi”, în cadrul proiectului „Schimbări mici, diferenţe MARI!”, proiect co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

Seminarul se adreseaza specialiştilor din ONG-urile care desfăşoară activităţi pentru copii şi adolescenţi din judeţele: Iaşi, Suceava, Neamţ, Vaslui, Botoşani şi Bacău, şi îşi propune să crească capacitatea acestora de a dezvolta şi implementa programe de abilităţi de viaţă la copii şi adolescenţi. În plus, seminarul va constitui o oportunitatea pentru specialiştii din întreaga regiune a Moldovei, de a forma sau consolida relaţii de colaborare. Astfel, va fi creată o reţea de profesionişti specializaţi în dezvoltarea abilităţilor de viaţă la copii şi adolescenţi.

Seminarul ”Dezvoltarea abilităților de viață la copii și adolescenți” este structurat pe o durată de 3 zile şi va avea loc la Hotel Unirea Iaşi. Toţi participanţii care vor urma cursul vor implementa, ulterior, programul de abilităţi de viaţă la cel puţin 2 grupe de copii sau adolescenţi . 

 

Acest proiect şi toate evenimentele ce se vor desfăşura în cadrul lui, este înscris în demersul de Responsabilizare Socială demarat de Societal (reţea naţională de ONG-uri), şi, ca urmare a angajamentului său, va purta marca “Eveniment responsabil”.

Responsabilitatea socială este un principiu important al dezvoltării durabile, motiv pentru care politica generală de management a proiectului încearcă să răspundă celor patru indicatori de responsabilitate socială: indicatorii sociali, de mediu, economici şi de guvernanţă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava