• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, László Borbély, a efectuat astăzi, 21 ianuarie 2019, o vizită de lucru la Bruxelles, unde a avut întâlniri cu șeful cabinetului prim-vicepreședintelui Comisiei Europene Frans Timmermans, Ben Smulders, președintele Comitetul Economic și Social European, Luca Jahier, co-președintele Grupului de Resurse Internaționale al ONU, Janez Potočnik și , director în cadrul Secretariatului General al Comisiei Europene.

Discuțiile au vizat în principal prioritățile președinției României la Consiliul UE în ceea ce privește implementarea Agendei 2030 pentru dezvoltare durabilă.

„În această perioadă, trebuie să  întărim poziția de lider global a Uniunii Europene  în implementarea Agendei 2030. De asemenea, România are oportunitatea de a-și consolida poziția de hub regional”, a declarat László Borbély.

În perioada președinției, Csilla Lőrincz, șef de birou în cadrul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, va coordona grupul de lucru al Consiliului UE pentru implementarea Agendei 2030. Întâlnirile grupului de lucru au și scopul de a aduce Uniunea Europeană mai aproape de adoptarea unei strategii europene pentru implementarea celor 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă.

Parteneriatele și implicarea tinerilor reprezintă două teme importante care vor fi promovate de către Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, inclusiv prin organizarea unor întâlniri internaționale. Astfel, pe 16 aprilie, la București, va fi organizată o conferință de nivel înalt în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe. Evenimentul va reuni reprezentanți din Uniunea Europeană, Parteneriatul Estic, Asia Centrală și Balcanii de Vest.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava