Concert pascal
MOPAN Suceava

Diana Ross, prietenă apropiată a lui Michael Jackson, îi ia apărarea starului în urma controverselor apărute după difuzarea documentarului ‘Leaving Neverland’, în care acesta acuzat de abuz sexual asupra a doi minori, notează contactmusic.com.

Faimoasa cântăreaţă, în vârstă de 74 de ani, a scris pe Twitter, făcând referire la hit-ul The Supremes: „Asta este în inima mea în această dimineață. Cred cu tărie că Michael Jackson a fost și este o forță magnifică extraordinară pentru mine și pentru mulți alții. OPRIȚI-VĂ, ÎN NUMELE DRAGOSTEI.”

În documentarul ‘Leaving Neverland’, difuzat de HBO în două părţi, doi bărbaţi adulţi au spus că s-au împrietenit în copilărie cu Michael Jackson şi că au fost agresaţi sexual de acesta atunci când ei aveau vârstele de şapte, respectiv 10 ani, la începutul anilor 1990. După difuzarea acestui documentar, dezvăluirile făcute de cei doi protagonişti au provocat un val de oroare şi de neîncredere în rândul opiniei publice mondiale.

Reprezentanţii familiei Jackson au spus că documentarul ‘Leaving Neverland’ şi acoperirea mediatică a acuzaţiilor formulate în acest film împotriva starului reprezintă „un linşaj public” şi că artistul a fost „100% nevinovat”. Fondul care administrează averea cântăreţului a dat în judecată postul HBO în luna februarie, spunând că documentarul încalcă un contract prin care postul TV prin cablu se angajase să nu îl discrediteze pe starul pop.

Michael Jackson, care a murit în 2009, a fost achitat în 2005 într-un proces în care a fost acuzat că a molestat sexual un adolescent de 13 ani în ferma sa Neverland din California. În 1994, artistul a încheiat o înţelegere cu părinţii altui adolescent de 13 ani la finalul unui proces în care era acuzat de abuz sexual.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava