MOPAN Suceava

Diana Ross a anunțat că noul ei album, ‘Thank You’, va fi lansat în această toamnă. Acesta va fi primul material discografic al legendarei cântărețe după 15 ani, notează contactmusic.com.

Diana Ross, născută la Detroit în 1944, va reveni în industria muzicală pe 10 septembrie. De pe noul disc a lansat deja un prim single, cântecul care a dat titlul noului material discografic.

Într-un comunicat, artista a spus, potrivit contactmusic.com: „Această colecţie de cântece este cadoul meu pentru voi, cu apreciere şi dragoste. Sunt veşnic recunoscătoare pentru că am avut șansa să înregistrez această muzică în acest moment.”.

Diana Ross, care şi-a început cariera în anii 1960 ca membră a trioului feminin The Supremes, s-a clasat de peste 40 de ori pe primul loc în topurile muzicale din diferite ţări. Printre cele mai de succes piese ale sale se numără ‘Endless Love’ – un duet cu Lionel Richie -, ‘Theme from Mohogany’, ‘Upside down’ şi ‘Tenderness’.

‘Thank You’ cuprinde 13 cântece și a fost înregistrat în studioul amenajat în reşedinţa legendarei artiste americane, în perioada de izolare cauzată de pandemia de coronavirus. Noul material discografic, al 25-lea album de studio al celebrei cântăreţe, va fi lansat de casa de discuri Decca Records.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava