Concert pascal
MOPAN Suceava

A avut iubite numai una și una. Chiar și acum, la senectute, este respectat și îndrăgit de reprezentantele sexului frumos. Spre deosebire de alte foste cupluri, Ion Dichiseanu a rămas în relații bune cu Simona Florescu, la 12 ani de la divorț, iar Click! i-a surprins împreună, la cumpărături, ca pe o familie adevărată, alături de fiica și de nepoata lor. Șarmantul actor nu s-a dezis de stilul elegant nici la supermarket. Cât despre Simona, arată incredibil la 52 de ani.

Deși sunt divorțați cu acte în regulă de 12 ani, cei doi continuă să se vadă și fix așa i-au surprins fotoreporterii Click!, ca pe o familie adevărată, zilele trecute, la cumpărături. Inconfundabilul Ion Dichiseanu, care împlinește 87 de ani pe 20 octombrie, a ieșit la o banală sesiune de cumpărături într-o vestimentației elegantă, așa cum ne-a obișnuit mai tot timpul: cu pantaloni albi, cămașă albă, sacou negru și piesa de rezistență, șapca sa, pe care a primit-o în urmă cu zece ani la premiera unui film și care ne aduce aminte de celebrul personaj din „Toate pânzele sus”, pe care l-a interpretat magistral, anume Pierre Vaillant. A fost însoțit de fiica sa, Ioana, de nepoțica Anastasia și de fosta parteneră de viață, Simona Florescu, care arată la fel de bine ca pe vremea când Dichi a dus-o la altar.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-ion-dichiseanu-tot-cu-fosta-sotie-si-la-12-ani-de-la-divort-ce-spune

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava