Concert pascal
MOPAN Suceava

Mihai Trăistariu riscă să ajungă la spital cu dieta mult prea drastică pe care o ține de aproximativ o săptămână. Este vorba de o dietă „terminator”, căci solistul se înfometează până simte că leșină. Trăistariu a început și sala și a reușit deja să dea jos patru kilograme, într-o săptămână, notează click.ro.

Mihai Trăistariu a intrat în 2023 cu un singur gând, acela de a slăbi cât mai repede și mai mult până va ajunge să fie din nou slab. Solistul s-a urcat pe cântar la începutul anului și a simțit că-i fuge pământul de sub picioare, cântărea 72 de kilograme, iar corpul i s-a rotunjit vizibil. În loc de mușchii pe care îi etala odată, artistul s-a trezit cu ditamai burtica și cu șunculițe.

Așa că solistul a început o dietă de tip terminator, adică nu mănâncă mai nimic. „Am slăbit deja aproape 4 kilograme, în doar o săptămână. Deci într-un timp record. Nu mai mănânc dimineața. Mănânc doar o dată la prânz. Și seara iau ceva semințe, alune, nuci, stafide. Adică tot nimic! Înfometarea e mama slăbitului. Orice-ar zice nutriționiștii. Fac și economie, cu ocazia asta”, a povestit artistul din Constanța pentru click.ro.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/dieta-terminator-a-lui-traistariu-am-facut-burta-2233822.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava