Concert pascal
MOPAN Suceava

Etapa a XIII-a a seriei A a Diviziei A de handbal masculin nu se putea să fie una cu ghinion, în ce privește rezultatul, pentru liderul CSU din Suceava pentru că primea vizita ultimei clasate, CSU Târgoviște. Nu este exagerat și nici nu am desconsiderat competiția, însă dâmbovițenii prezintă în acest sezon competițioanal o formație care nu ar rezista nici în campionatul juniorilor.

Deși diferența de valoare între cele două grupări era mare, totuși ieri în sala ”Dumitru Bernicu” au venit destuo spectatori. În mod natural ei au văzut o puzderie de goluri ale favoriților și au urmărit cu interes momentele în care au marcat oaspeții.

Nu a fost dificil pentru că CSU Târgovițte a punctat de trei ori în 60 de minute, în timp ce sucevenii au înscris 47 de goluri și au ratat cel puțin cinci contraatacuri de unu la unu.

După un astfel de meci nu se poate spune nimic, doar se poate aprecia jocul pe faza a doua și evoluția portarilor suceveni, accentul fiind pe jocul din runda viitoare când CSU din Suceava va evolua pe terenul grupării Magnum Botoșani.

CSU din Suceava: Duman, Turturică – Loic (1), Mihalcea (7), Popia, Lupu (13), Cozorici, Alupoaie (3), Popa (1), Furak (2), Juverdianu (4), Sora (7), Barb, Pintilei (5), Maxim Oancea (1), Leordean (3).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava