MOPAN Suceava

Digi FM continuă cel mai amplu proiect de popularizare a problemelor și reușitelor din comunitățile locale, cu implicarea presei relevante din regiunile țării, anunțând extinderea parteneriatelor cu publicații și site-uri de știri cu notorietate și impact pe plan local.

După Bihor, Alba, Cluj, Iași sau Buzău, vocile presei locale din Caraș-Severin, Timiș, Bistrița, Sibiu, Suceava, Maramureș si Bacău se vor auzi acum, la propriu, pe rețeaua națională de radio Digi FM. Cele mai importante evenimente, provocări, dificultăți și realizări din comunitățile locale verificate și confirmate sunt prezentate la Știrile Digi FM chiar de jurnaliștii celor mai citite și apreciate publicații din județele și regiunile pe care Digi FM dorește să le facă cunoscute întregii țări.

Astfel, Digi FM le mulțumește pentru deschidere, profesionalism, promptitudine, dar și pentru un parteneriat solid publicațiilor care au ales să fie până acum alături de radioul Grupului Digi în acest demers: Bihoreanul, Alba24, Monitorul de Cluj, Opinia Buzău, Express de Banat, Turnul Sfatului, Info Bistrița, eMaramureș, Ziarul de Bacău, Bună Dimineața Iași, Bună Dimineața Suceava, Bună Dimineața Botoșani.

Digi FM va continua extinderea parteneriatelor cu presa locală din regiunile sau județele ale căror voci nu se aud deocamdată și la radio. Lucian Cambeșteanu, coordonatorul Știrilor Digi FM, a precizat:

,,România se întâmplă. Și se întâmplă în fiecare comunitate din țară, în fiecare zi. Iar vocea comunităților trebuie auzită de întreaga țară, pentru că problemele și provocările oamenilor care trăiesc într-un județ se regăsesc și în alte județe. Realizările unei comunități pot inspira alte comunități să găsească soluții pentru o viață mai bună. De aceea, subiectele sociale primează în cadrul știrilor și corespondențelor din țară. Și cine cunoaște mai bine o comunitate, dacă nu presa locală relevantă pentru populația din acea zonă?! Scopul proiectului nostru de parteneriate între Digi FM și ziarele locale este tocmai acesta: să conectăm comunități. Alături de echipa Știrilor Digi FM au venit, astfel, jurnaliști extraordinari, pasionați, oameni care își cunosc meseria, cărora le mulțumim pentru sprijin și deschidere și pe care ne bucuram să-i auzim în rețeaua noastră. Proiectul va continua până când toate comunitățile din România își vor auzi vocea, la propriu, la Digi FM, prin intermediul jurnaliștilor care îi reprezintă.”

Corespondențele jurnaliștilor de la publicațiile locale pot fi ascultate la Știrile Digi FM, care vin din jumătate în jumătate de oră în timpul săptămânii și la fiecare fix în weekend sau pot fi, de asemenea, citite pe www.digifm.ro și pe pagina de Facebook Digi FM Radio.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava