MOPAN Suceava

Telespectatorii Digi Sport vor putea urmări viitoarele trei sezoane ale celei mai importante competiții de fotbal din Franța și Monaco. Primul meci din cel de-al 84-lea sezon va avea loc pe 6 august, la ora 22:00, între AS Monaco – FC Nantes. Ultima confruntare a celor două echipe în campionat a avut loc în ianuarie și s-a încheiat cu victoria cu 2-1, în deplasare, a echipei din Principat.

„Încă de la primele ore de emisie, Digi Sport și-a propus să le ofere abonaților DIGI competiții de top din cele mai îndrăgite și mai urmărite sporturi. În cei 12 ani de existență, Digi Sport a difuzat transmisiuni live de cea mai bună calitate, analize pertinente din partea specialiștilor, sinteze și selecții de știri despre cele mai importante momente ale competițiilor de top din Europa și din lume. Anul acesta, am anunțat deja prelungirea drepturilor de difuzare pentru campionatul spaniol și cel german. Acum, confirmăm păstrarea în portofoliul nostru a unei alte competiții de prim rang în Europa, Ligue 1. Așadar, cele mai importante dueluri din campionatul Franței, supranumit Liga Talentelor,  pot fi urmărite în continuare pe posturile Digi Sport. Suntem încântați ca, prin programele Digi Sport, să le furnizăm abonaților DIGI un mix variat de manifestări sportive, menit să satisfacă și cele mai sofisticate preferințe”, a declarat George Dobre, Redactor-șef Digi Sport.

Meciurile din Ligue 1 vor fi transmise pe canalele Digi Sport și pe site-ul www.digisport.ro  și vor  putea fi vizionate de abonații serviciilor de televiziune prin cablu și satelit sau internet. De asemenea, abonații Digi vor putea viziona meciurile prin intermediul aplicației gratuite Digi Online, pe baza contului DIGI.ro.

Transmisiuni Etapa 1:
Monaco – Nantes, vineri, 6 august, ora 22:00, Digi Sport 4
Lyon – Brest, sâmbătă, 7 august, ora 18:00, Digi Sport 4
Troyes – PSG, sâmbătă, 7 august, ora 22:00, Digi Sport 2
Rennes – Lens, duminică, 8 august, ora 14:00, Digi Sport 4
Nice – Reims, duminică, 8 august, ora 16:00, Digi Sport 1
Metz- Lille, duminică, 8 august, ora 18:00, Digi Sport 4
Montpeiller – Marseille, 8 august, ora 22:00, Digi Sport 2

Telespectatorii Digi Sport au acces la cele mai urmărite competiții sportive din România și Europa. Alături de Liga 1, Liga 2 și Cupa României, posturile de televiziune Digi Sport transmit importante competiții fotbalistice europene: LaLiga, Bundesliga si Ligue 1, cupele europene la handbal, precum și campionatele mondiale și continentale de handbal, Formula 1 și MotoGP. De asemenea, Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an, până în 2023, câte 50 de turnee WTA, în care, printre protagoniste, evoluează și sportivele din România. Televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, 4 și site-ul digisport.ro fac parte din grupul Digi | RCS & RDS. Grupul mai deține canalul Digi24, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi Life, Digi World și Digi Animal World, cele de muzică, UTV, Music Channel, Hit Music, postul de filme (pay-tv), Film Now, și posturile de radio PROFM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava