Concert pascal
MOPAN Suceava

Începând din data de 7 iunie vor fi introduse noi curse pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” din Suceava, a anunțat marți președintele Consiliului Județean Gheorghe Flutur. Astfel se introduc zborurile charter turistic către Zakynthos (Grecia) în fiecare miercuri, și către Antalya (Turcia) în fiecare vineri și luni. Se mai introduce o frecvență pe săptămână pentru următoarele curse: Londra, în ziua de joi, începând cu 29 iunie, Milano-Bergamo, în ziua de luni, din 19 iunie, Roma, în ziua de joi, din 22 iunie și Bologna, în ziua de joi, începând cu 22 iunie.

Flutur estimează pentru luna iunie cel mai mare număr de pasageri din istoria Aeroportului

De asemenea, a spus Flutur, se mai introduc patru frecvențe pe săptămână către București, operate de Tarom, în zilele de marți, joi, vineri și duminică, începând din 20 iunie. ”Ca urmare, pentru luna iunie vom avea un număr de 110 zboruri, din care: 62 operate de către Wizz Air (18 Londra, 15 Milano-Bergamo, 10 Roma, 10 Bologna, 9 Treviso), 37 operate de Tarom de la și către București și 11 zboruri charter operate de către Air Bucharest si Atlas Global (7 Antalya, 4 Zakynthos).
Vom înregistra, astfel, un număr record de zboruri regulate și charter într-o singură lună, drept pentru care estimăm, pentru luna iunie, și cel mai mare număr de pasageri/ lună din istoria Aeroportului”, a arătat șeful administrației județene.

Nu au fost zboruri anulate pe Aeroportul din Suceava

Gheorghe Flutur a mai arătat că în timpul protestului de marți al personalului de la ROMATSA nu au fost anulate curse aeriene care au decolat sau aterizat pe Aeroportul din Suceava. ”S-au înregistrat doar mici întârzieri la aterizare în cazul a două zboruri: 25 minute cursa de Roma și 23 minute cea de la Bologna”, a adăugat Flutur.

Din 7 iunie noi curse pe Aeroportul din Suceava, 8.9 out of 10 based on 8 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.9/10 (8 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava