• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Au divorţat în 2017, însă acum sunt fericiţi cu partenerii lor de viaţă. Roxana Ciuhulescu s-a măritat duminică cu fostul preşedinte al Comisiei de Off-Road, Silviu Bulugioiu, iar primul ei soţ, Mihai Ivănescu, s-a cuplat cu o superbă ”gheişă”. Surse din anturajul celor doi spun că japoneza este cea cu care ar fi înşelat-o pe Ciuhulescu chiar de ziua ei, în 2016, potrivit click.ro.

Nimeni nu se aştepta să se întâmple atât de repede. La două zile de la cea mai elegantă nuntă din showbiz, care a avut-o protagonistă pe Roxana Ciuhulescu, valul de mister s-a ridicat. Deşi timp de doi ani a ţinut ascuns motivul pentru care în vara lui 2017 a divorţat de Mihai Ivănescu, Click! a aflat adevăratul motiv şi îţi prezintă firul evenimentelor.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/din-cauza-ei-divortat-roxana-ciuhulescu-de-primul-sot

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava