Concert pascal
MOPAN Suceava

Dincolo de imaginea de bărbat dur pe care şi-a făcut-o la „Exatlon”, Cătălin Cazacu este în fapt un om sensibil, pe care poveştile de viaţă ale celor din jur îl impresionează profund. Fostul concurent este purtat într-un carusel al emoțiilor la filmările pentru „Cash Taxi”, emisiunea care va începe în curând la Kanal D. Campionul la motociclism declara că acest show-concurs este o experiență, comparabilă cu ceea ce trăiește pe circuitul moto, potrivit click.ro.

„Nu mă așteptăm să fie atâția oameni minunați care vor să se urce în taxiul meu. Un cuplu mi-a adus aminte de familia mea și nu știu dacă ei au văzut, dar am plâns, la filmări, după ce au coborât din mășină. Dacă în prima zi de filmare aveam emoțiile alea uriașe de început, pentru că nu știam exact cum va fi, cum ma voi descurca, oamenii care au ales să urce în taxi m-au ajutat să trec foarte repede peste ele. Cred că cea mai mare bucurie o am atunci când cei care se urcă în taxi câștigă banii pentru că răspund corect întrebărilor mele”, a povestit Cătălin Cazacu, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/din-culisele-emisiunii-lui-catalin-cazacu-am-plans-la-filmari

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava