• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La Antena 1 s-a dat o bătălie aprigă între concurenţii Chefilor Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea, pentru premiul de 30.000 de euro pus în joc la concursul “Chefi la cuţite”. Câştigător a fost Cristian Voicu, cel care a dat lovitura abia cu desertul care i-a încântat pe cei 13 specialişti invitaţi să deguste dulciurile gătite, notează click.ro.

“Alex Bălan a avut o echipă dezbinată, care la un moment dat s-a săturat să-i asculte ordinele. Alex a avut un desert simplu, pe care şi un copil l-ar face, un pandișpan cu cremă de vanilie, care nu a plăcut niciunuia din juraţi. De aceea au mers toate punctele la Cristian”, au povestit pentru Click! surse de pe platourile de filmare, deşi această emisiune s-a filmat în urmă cu mai multe săptămâni.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/din-culisele-finalei-care-fost-reteta-desertului-castigator-de-la-chefi-la-cutite

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava