MOPAN Suceava

Primele zile de primăvară sunt dedicate femeii la Iulius Mall Suceava. Pentru a le sărbători pe doamne și domnișoare, îndrăgita destinație de cumpărături a pregătit peste 1.500 de premii ce constau în bijuterii, cosmetice, sesiuni de răsfăț și alte cadouri.

Ziua Internațională a Femeii este motiv de sărbătoare la Iulius Mall Suceava și prilej pentru a le complimenta pe doamne și domnișoare cu daruri. Astfel, în perioada 1 – 8 martie 2020 se desfășoară campania „Din dragoste pentru ea”. Toți clienții care cumpără în valoare de minimum 150 de lei din magazinele lor preferate se pot înscrie în campania cu premii adorate de femei. Tot ce trebuie să facă este să se bucure de shopping și să meargă cu bonurile fiscale la Centrul Info.

Pentru că cel mai frumos cadou oferit unei femei este o bijuterie, marile premii oferite de Iulius Mall Suceava sunt cu adevărat strălucitoare: 16 brățari Pandora, 8 perechi de cercei Teilor și 8 lănțișoare Atlantis Gold. În fiecare zi, prin tragere la sorți, participanții la tombola primăverii au șansa de a fi premiați cu una dintre cele două brățări alocate zilnic, o pereche de cercei sau un lănțișor, care să fie oferite celor mai importante femei din viața lor.

În plus, zilnic, primele 199 de persoane care se înscriu în campanie vor primi cadouri instant: vouchere la magazinele Gerovital și Douglas, sesiuni de răsfăț la Mandachi Hotel&Spa, băuturi rafinate, bomboane de ciocolată sau băuturi răcoritoare.

Acest sezon este „Din dragoste pentru ea”, la Iulius Mall Suceava!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava