• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Verzii suceveni consideră că mandatele Guvernatorului BNR ar trebui limitate ca de altfel și mandatele unui manager sau ale unui director. Liderul județean al Partidului Verzilor, Dan Acibotăriță, consideră că menținerea acelorași persoane în funcții mai multe mandate le tranforrmă în dictatori. ”Partidul Verde filiala judeţeană Suceava consideră că există în România manageri, directori și un guvernator care au schimbat câteva guverne sau președinți, iar ei au rămas neclintinți, pe poziții, în funcții, ajungând după minte lor, să se creadă niște dumnezei, ignorând cu totul legea, bunul simț, amestecând interesul cetățenilor cu al lor sau să facă jocul altora.  Asemenea manageri sau directori din nefericire atât de bine s-au înșurubat în sistem încât nici lor nu le vină să creadă.  Noi, verzii suceveni, considerăm că ar trebui limitate mandatele unui manager, unui director, unui guvernator. Una e să fii ales direct de către popor cum este un primar, parlamentar, consilier și alta-i să fi numit printr-un concurs șmecheresc într-o funcție. Aici ai șansa mare să te trezești, după câteva mandate, că ai de-a face cu mic dictator”, a declarat Acibotăriță.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava