Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute la Câmpulung Muscel s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de lupte greco-romane pentru juniori I. Sportivii suceveni au demonstrat încă o dată forţa şcolii bucovinene reuşind să urce de şase ori pe podiumul de premiere. Elevii antrenorilor Valerică Gherasim, Andrei Bolohan şi Daniel Ciubotariu s-au autodepăşit şi au dominat clar disputa cu sportivii ardeleni.

CSM Suceava a obţinut două medalii de aur prin luptătorii Adrian Aghache, în limitele categoriei 77 de kilograme şi Teodor Chira, la categoria 97 de kilograme. Pe treapta a doua a podiumului de premiere au urcat Marius Blându, la 63 de kilograme, Răzvan Mihalache, la 77 de kilograme şi Ion Marian, la 97 de kilograme. Este de remarcat faptul că la categoriile 77 şi 97 de kilograme, finalele au fost sucevene.

Singura medalie de bronz a celor de la CSM Suceava a fost trecută în contul lui Tudor Ursache, la categoria 67 de kilograme.

În urma rezultatelor obţinute de sportivii de la CSM Suceava, clubul bucovinean s-a situat pe primul loc în clasamentul general. Antrenorii campionilor suceveni au fost Valerică Gherasim, Andrei Bolohan şi Daniel Ciubotariu.

„Mulţumim Primăriei, Consiliului Local, conducerii CSM Suceava şi colectivului de profesori de la LPS Suceava. Nu-i vom uita pe cei care sunt tot timpul alături de luptătorii noştri, Caba Sevi Ocu, Andrei Popuţă, George Andronic, Valentin Stănuţ, Daniel Buliga şi avem un bonus suplimentar pentru SC „Helios Car” şi Cristian Lazăr, SC „Luxury VIP Services” şi SC „Fiziomed” Suceava.

Din nou performanţe de excepţie pentru Suceava la lupte greco-romane, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava