MOPAN Suceava

Go Local, programul de susţinere a antreprenorilor locali dezvoltat de compania IULIUS, continuă la Iulius Mall Suceava, acolo unde, de curând, s-a inaugurat a doua locaţie. Smart Balon este ideea unui întreprinzător din oraş care a hotarât să facă pasul din mediul online spre offline şi a deschis un magazin cu decoraţiuni pentru petreceri, la parterul mall-ului. Antreprenorii interesaţi pot aplica în continuare online, accesând: www.iuliuscompany.ro/golocal.

Povestea Smart Balon a început în Suceava cu misiunea de a transforma orice eveniment obişnuit sau festiv într-unul spectaculos. Domeniul atractiv, piața în creștere și faptul că nicio petrecere nu are farmec fără baloane au fost motivele pentru care tânăra familie Olteanu a pornit Smart Balon.

Vrei să organizezi o petrecere și ești lipsit de idei? Smart Balon te ajută cu decoruri perfecte pentru toate tipurile de petrecere, de la baloane cu forme, materiale şi culori diferite, până la ghirlande, coifuri, lumânări cu artificii pentru tort, suflători, şerveţele, props, bannere şi multe altele.

Până la deschiderea magazinului fizic în Iulius Mall Suceava prin intermediul programului Go Local, business-ul funcționa în online, comercializând baloane (latex/folie/personaje animate/jucării) şi articole pentru petreceri. De asemenea, Smart Balon oferă servicii în domeniul decoraţiunilor de evenimente, precum livrarea de baloane cu heliu și aranjamente din baloane la petreceri private, corporate, nunți şi botezuri. „Misiunea noastră este de a deveni cea mai importantă firmă care activează în domeniul comercializării baloanelor cu heliu din județului Suceava, iar Go Local ne va ajuta să creştem”, spun proprietarii Smart Balon, care au aflat de program dintr-un articol din presa locală.

Programul Go Local este implementat în cele două ansambluri mixte ale companiei IULIUS, Palas Iaşi şi Iulius Town Timişoara, dar şi în reţeaua Iulius Mall din Suceava, Iaşi şi Cluj-Napoca. Obiectivul este de a creşte numărul de retaileri activi şi, din acest program, în cinci ani să se dezvolte noi reţele de antreprenori la nivel naţional. „Go Local reprezintă un real suport pentru afacerile autohtone, ajutând simțitor mai ales în primele luni de activitate în mall, care sunt foarte importante în acomodarea cu locația atât a comercianților, cât și a cumpărătorilor. După aceste luni, magazinul va avea un anumit rulaj, iar clienții vor apela la produsele de aici ori de câte ori vor avea nevoie de ele”, au declarat proprietarii Smart Balon.

Go Local se înscrie în strategia de sustenabilitate a companiei, „IULIUS în comunitate”, care are în centru mediul, investiţiile în oameni şi comunitate, cu accent pe cele mai bune practici în guvernanţa corporativă. Până în prezent, alte cinci business-uri locale au fost inaugurate în locaţiile IULIUS din ţară: câte două în Iulius Mall Cluj şi în ansamblul mixt Palas Iaşi şi una în Iulius Mall Suceava. Alţi 20 de aplicanţi se află în etapa finală de semnare a parteneriatului, iar alţii au participat la târguri.

Business-urile care finalizează procesul de selecție beneficiază de măsuri de susținere personalizate, cum ar fi scutirea temporară de la plata chiriei şi reduceri între 25 – 50%, flexibilitate la durata contractului, campanii de promovare şi consultanță integrate, pachete de beneficii care pot ajunge până la o valoare totală de maximum 10.000 de euro.

„Programele de acest tip sunt făcute de către cei care înțeleg că numai sprijinind inițiativa locală poți întreține un mediu de afaceri activ. Go Local este de dorit inclusiv datorită efectelor sale privind amortizarea cheltuielilor inițiale legate de deschiderea locației fizice, chirie, administrarea spațiului, salariile și taxele. Acest program de susținere a antreprenorilor locali este absolut necesar oricând în contextul mediului de afaceri din România, unde IMM-urile trebuie ajutate în mod constant, dar mai ales în acest context (post)pandemic care a adus multă nesiguranță în afaceri și multe probleme de ordin economic”, au completat proprietarii Smart Balon.

IULIUS sprijină antreprenoriatul local inclusiv prin dezvoltarea celor 300.000 mp de retail din cinci proiecte, ponderea chiriaşilor locali fiind de peste 16%, iar a celor naționali, de aproximativ 20%.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava