Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele organizației județene a Partidului Verde, Dan Acibotăriță, a anunțat că după Congresul de sâmbătă, verdele reapare în politica românească și se așează într-o nouă formulă.  De altfel, și culoarea în opinia liderului județean, este una mai plăcută.

”Culoare verde este una plăcută, una care face trecerea de la cald la rece, dar agreată. Te face să te simți bine. Să nu uităm cât de frumoasă este natura înverzită, verde! Verdele pe scena politicii românești, vine numai din direcția  Partidului Verde, care este și membrul al Mișcării Verzi Ruropene, Green Party. Fondat în 2005 de regretatul Gheorghe Ionicescu, Bunul Dumnezeu să-L odihnească în pace!, Partidul Verde România a avut o continuitate pe scena politicului din România, e drept ușoară, chiar transparentă, dar vizibilă pe unele zone ale țării.

Aici, noi, verzii suceveni, aducem mulțumiri domnilor Constantin Damov, Silviu Dumitru, Florin Călinescu, Garcea, Ionuț Dolănescu, Drăgănescu, Mirel, oamenii care au fost apropiați de verde, de efectele lui și de o continuitate pe acest culoar. După Congresul Partidului Verde, o echipă nouă și-a făcut apariția coordonată de domnul Marius Lazăr și doamna Lavinia Cosma”, a declarat Acibotăriță.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava