Concert pascal
MOPAN Suceava

În ultimul timp, vârsta la care oamenii își pierd dinții a scăzut foarte mult. Fie că este vorba despre o igienă defectuoasă sau de un accident, dinții lipsă implică un real disconfort. Oamenii care nu mai au o dantură intactă au probleme în ceea ce privește masticația, vorbirea, aspectul estetic, dar, mai ales, sunt mai retrași și, mai trist, zâmbesc mult mai puțin.

Indiferent de vârsta la care se produce, pierderea dinților este o experiență traumatizantă și cu consecințe neplăcute în viitor. Însă, tehnologia din prezent oferă soluții grozav de eficiente pentru orice situație.

Astfel că este posibil să obții înlocuirea unui dinte lipsă în mai puțin de o oră. Specialistul în implantologie, dr Taner Chemal explică faptul că tehnologia CEREC – Ceramic Reconstruction sau Chairside Economical Restoration of Esthetic Ceramics asigură un rezultat eficient. ”Indiferent dacă pacientul optează pentru o coroană sau punte, pentru o încrustație sau o fațetă, blocurile ceramice uni sau multicolore se tranformă în restaurări estetice într-o singură oră”, a declarat dr. Chemal.

CEREC înseamnă peste 18 milioane de restaurări realizate în întreaga lume și a apărut pentru prima oară în anii 80 fiind dezvoltată de profesorul W. Mormann de la Universitatea din Zurich împreună cu inginerul italian M. Bandestini.  ”Studiile pe termen lung (20 de ani) au arătat că rata de succes după 18 ani este de 86%, iar riscul de fractură după un an este de 1%, peste 90% din restaurări fiind intacte după 10 ani. Rezultatul final este imposibil de distins de dinții naturali”, a declarat medicul dentist Chemal.

Medicul dentist Dr. Taner Chemal cu competență în implantologie orală și cu peste 15 ani de experiență în reabilitări simple și complexe cu implant dentar este fondatorul clinicilor Implantodent (www.implantodent.ro) și a creat un concept unic pe piața românească axat strict pe profesionalism, performanță, eficiență, calitate, excelență. Pregătirea sa și a întregii sale echipe  în domeniu, cursurile practice de specializare urmate în cele mai prestigioase centre din lume i-au ajutat pe specialiști să devină pionieri pentru țara noastră în tot ceea ce înseamnă domeniul stomatologic atât la nivel de manopere, cât și la capitolul tehnologie avangardistă.

 

Dinții lipsă pot fi înlocuiți în mai puțin de o oră, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava