MOPAN Suceava

Dinu Maxer este foc și pară pe Cătălin Măruță. Motivul? Săptămâna trecută, prezentatorul de la Pro TV, a invitat-o în emisiunea sa pe fosta soție a artistului, iar în cadrul show-ului „La Măruță”, Deea a făcut câteva declarații nu tocmai plăcute despre cel cu care a împărțit atât bune, cât și rele, mulți ani, potrivit click.ro. Artistul consideră că Măruță a păcălit-o pe Deea Maxer să vorbească despre căsnicia lor și despre motivul divorțului.

Ce s-a întâmplat, de fapt? În timpul probei „sosurile picante”, Deea a afirmat că Dinu era „violent verbal și irascibil”. Acesta este motivul pentru care Dinu Maxer s-a supărat foarte tare pe Măruță, considerând incorect modul în care a fost intervievată fosta lui soție. Așa că, Dinu Maxer l-a sunat pe Cătălin Măruță, pentru a-l trage la răspundere. În plus, consideră că fosta lui soție a căzut în plasa acestuia, motiv pentru care a făcut acele declarații. „Deea a fost păcălită la emisiunea lui Măruță. Eu consider că a intrat într-un joc al răspunsurilor forțate, astfel încât nu e o declarație venită din partea ei. A fost o conjunctură, iar ea a căzut în plasă”, a spus Dinu Maxer, citat de revista Unica.

Sursa foto: Facebook

Află detalii, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dinu-maxer-foc-si-para-pe-catalin-maruta-a-2273011.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava