Concert pascal
MOPAN Suceava

Dinu (49 de ani) și Andreea Maxer (33 de ani) au ales să meargă pe drumuri separate după aproape două decenii de conviețuit împreună! Chiar dacă au doi copii frumoși: pe Andreas (11 ani) și pe Maysa (de 3 ani), acest lucru nu i-a împiedicat să decidă să se despartă oficial. Unul dintre apropiații celor doi a declarat, în exclusivitate pentru Click!, că Deea şi Dinu ajunseseră să aibă o relație mai mult ca frații în ultima vreme, deoarece focul iubirii pasionale s-ar fi stins.

Atât el cât și fosta lui parteneră de viață au publicat marţi (28 martie) la prânz, un mesaj pe conturile lor de pe reţelele sociale în care își anunțau public seprarea definitivă. „Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți! Mulțumesc, Dinu!”, a scris Deea Maxer, pe contul ei de Facebook.

Surse din anturajul celor doi au dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, că între Dinu și Deea Maxer nu există o a treia persoană, ci separarea s-a produs din cauza faptului că relația lor amoroasă se deteriorase în ultima perioadă destul de mult. „Amândoi au încercat să salveze căsătoria, câteva luni, dar nu au mai putut, degeaba! Nu are nici Dinu, nici Deea pe altcineva. Clar nu a fost ăsta motivul”, a povestit, pentru Click!, un apropiat al celor doi.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dinu-si-deea-maxer-s-au-despartit-apropiatii-ii-2253871.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava