Concert pascal
MOPAN Suceava

Brandul de lux Dior a a început producția de măști de protecție pentru persoanele din prima linie care luptă în Franța cu coronavirusul, informează contactmusic.com.

Reprezentanții Dior au scris pe Instagram: „Suntem mândri să redeschidem atelierele noastre Baby Dior din Redon, care au început, de ieri, să producă, voluntar și în mod continuu, măști de protecție. Dior își dorește să ajute și să îi protejeze pe toți cei care sunt în linia întâi în fiecare zi. Vă mulțumim! #DiorStandsWithYou (nr. Dior este alături de tine).”

Faimosul brand – fondat de Christian Dior în 1946 – a promis că „se va întoarce cu mai multă creativitate ca niciodată”, dar având în vedere vremurile, se va concentra asupra ajutorării celor care lucrează neîncetat în plină pandemie.

În postarea făcută pe Instagram se mai arată, conform ContactMusic: „Ne vom întoarce mai creativi ca niciodată pentru a vă putea face să visați în continuare. Dar în aceste timpuri, ne vom dedica, voluntar, producerii de măști de protecție pentru acești oameni de o valoare de nemăsurat, care luptă pentru noi în prima linie. (…) Aveți grijă de voi, vă suntem alături. #DiorStandsWithYou.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava