Galerie foto20 poze în acest set

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a înmânat sâmbătă, 10 februarie, personalităților județene dar și invitaților din Ucraina, Republica Moldova și Polonia, diploma și medalia aniversară la împlinirea a 630 de atestare documentară a orașului și a Cetății de Scaun. Momentul s-a consumat în sala de ședințe a Consiliului Local. Au primit aceste distincții printre alții prefectul Mirela Adomnicăi, președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, primarii din Cernăuți (Ucraina), Soroca (Republica Moldova), și delegația primăriei orașului Sosnowiec din Polonia, foștii primari ai Sucevei, Filaret Poenaru, Gheorghe Toma și Marian Ionescu, parlamentarii suceveni, directori de instituții, primari, consilieri locali și județeni.

Diplome și medalii aniversare pentru personalitățile Sucevei la 630 de ani de atestare documentară a orașului, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
  • romy

    Care sunt meritele acelor ,,personalități,,??Ce au facut așa de merituoși /oase să fie unele???Nu au facut nimic pentru comunitate,doar pentru buzunarul și orgoliile personale!Dacă sunt directori sau șefi pe la instituții publice sunt remunerați foarte bine pentru activitate ,nu au facut nimic suplimentar!Un oraș plin de șomeri,fără locuri de muncă,pensionari și asistați sociali,elevi fără Bacalaureat și studenți fără viitor!Un mare fâs acest oraș,plin de gunoaie,cerșetori și accidente rutiere! SUNTEM CAMPIONI LA MALL-URI ȘI vanzarea produselor fabricate în alte țări,îmbogățind alte state !Suceava fruntașă la sărăcie!!!Un patinoar nu a fost nimeni în stare să-l acopere,nu s-a făcut nimic prin școli-lipsă laboratoare și dotări,blocuri scorojite,un centru de oraș de toată jena și sunt ,,personalități,,premiate pe banii cetățeanului care muncește greu pe unde poate!!!Cât au costat acele premii și de ce să suporte cetățeanul cheltuiala???? Campanie electorală pe banii cetățeanului sărac!!!

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava