MOPAN Suceava
Galerie foto54 poze în acest set

Toate ansamblurile folclorice participante la Festivalul Internațional de Folclor ”Arcanul” de la Rădăuți, ajuns la a XXVII-a ediție, au primit duminică diplome și trofee în cadrul unei ceremonii care a avut loc pe scena din centrul municipiului. Premiile au fost înmânate de primarul Nistor Tătar care a fost secondat de directorul Casei de Cultură, Ovidiu Foca. ”Vreau să mulțumesc tuturor formațiilor participante pentru spectacolul pe care l-au oferit în aceste zile. De asemenea, vreau să mulțumesc rădăuțenilor că au fost alături de noi venind în număr mare la spectacolele de Zilele Rădăuțiului”, a spus Tătar. Mulțumiri participanților a adresat și directorul Casei de Cultură din Rădăuți, Ovidiu Foca. ”Am ajuns la partea finală a Festivalului. A fost un Festival frumos care pe parcursul celor trei zile a pus în valoare tradițiile, portul, muzica și jocul popular din fiecare zonă de unde provin ansamblurile folclorice”, a spus Foca.

La ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor ”Arcanul” de la Rădăuți au participat 19 ansambluri artistice din șapte țări Grecia, Turcia, Ucraina (Ciudei și Storojineț), Polonia, Anglia (nr. în premieră), Georgia, Republica Moldova (Drochia și Chișinău) și din România (Maramureș, Vaslui, Tulcea, Suceava). Acestea au oferit spectacole de înaltă calitate dar și o paradă de zile mari.

Diplome și trofee pentru toate ansamblurile folclorice participante la Festivalul Internațional ”Arcanul” de la Rădăuți, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava