• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Direcţia de Sănătate Publică Suceava colaborează cu unităţile administrative teritoritoriale Arbore şi Marginea pentru aplicarea acţiunilor din planul de măsuri pentru asigurarea asistenţei medicale în zonele afectate de inundaţii. Pentru a preîntâmpina apariţia de epidemii, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Judeţene Suceava s-au deplasat în zonele afectate în vederea supravegherii populaţiei din punct de vedere epidemiologic. Medicii de familie au fost rugaţi să monitorizeze starea de sănătate a populaţiei din zonele afectate.

Potrivit directorului DSP Suceava, dr. Liliana Grădinariu, au fost distribuite 750 de tablete de Clorom Javel pentru dezinfecţia fântânilor. ”După efectuarea operaţiunilor de dezinfecţie şi catagrafiere a fântânilor afectate se vor recolta probe de apă în cursul săptămânii următoare în vederea monitorizării calităţii apei potabile”, a declarat Grădinariu.

Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Suceava recomandă populației luarea următoarelor măsuri pentru prevenirea îmbolnăvirilor:

a) să consume apa îmbuteliată, să nu bea apa direct din fântâni sau de la robinet;

b) să utilizeze pentru prepararea alimentelor apă fiartă şi răcită;

c) să consume doar alimente ambalate sau bine preparate termic;

d) să nu atingă animalele moarte și să avertizeze autoritățile, în vederea evacuării acestora;

e) sa evite expunerea prelungită la frig / umezeală,

f) sa păstreze alimentele în condiţii igienice;

g) sa respecte igiena individuală;

h) la primele semne de boală să se prezinte la cel mai apropiat medic / spital.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava