Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul municipiului Suceava Ion Lungu va prelua în coordonare directă în acest mandat Direcţia de urbanism din cadrul Primăriei. Anunţul a fost făcut miercuri chiar de Ion Lungu care a declarat că în urbanism e nevoie de autoritatea primarului. Lungu a arătat că până acum Direcţia de urbanism s-a aflat în subordonarea unui viceprimar şi că el doar contrasemna documentele. Primarul a subliniat că în urbanism sunt probleme „care o iau razna” precizînd că în acest mandat va fi mult mai exigent.

„Rămân surprins când văd că au apărut nişte şure prin Burdujeni şi oamenii spun că aprobă primarul. Sigur eu semnez ca primarul de aceea de data asta voi lua în subordine Direcţia de Urbanism pentru că e nevoie de autoritatea primarului. Voi fi mai exigent în acest mandat pe linie de urbanism pentru că sunt probleme care o iau razna. Vreau să semnez hârtiile în cunoştinţă de cauză. Nu am ce să reproşez viceprimarilor dar este nevoie de autoritatea primarului în urbanism. Până la Dumnezeu te mănîncă sfinţii. Până semnez documentele de urbanism ele sunt avizate de arhitecţi, de proiectanţi. Nu vreau să jignesc pe nimeni dar vin arhitecţi care ne ţin lecţii de morală cum arată oraşul dar majoritatea documentelor sunt vizate de ei”, a declarat primarul.

Ion Lungu a menţionat că în prezent se lucrează la actualizarea Planului Urbanistic General arătând că a apărut o problemă legată de avizarea documentului de către cei de la Mediu deoarece nu sunt asigurate cei 26 de metri pătraţi de spaţiu verde pe locuitor aşa cum spune legea.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava