Concert pascal
MOPAN Suceava

Direcția Silvică Suceava organizează în data de 12 iulie o nouă licitație pentru cesionarea dreptului de recoltare a ciupercilor comestibile (hribi, gălbiori,ghebe) din fondul forestier proprietate publică a statului, a anunțat șeful instituției Sorin Ciobanu. Anuntul si Caietul de sarcini al licitaţiei privind cantităţile de ciuperci oferite şi condiţiile de participare la licitaţie, sunt publicate pe pagina de Internet a Direcţiei Silvice Suceava (www.silvasv.ro). La licitație este oferită cantitatea de 205 tone de ciuperci din care 133 de tone hribi și câte 36 de tone de gălbiori și ghebe. Prima licitație s-a desfășurat în luna iunie când a fost contractată cantitatea de 95 tone de ciuperci, din care 67 tone hribi, 14 tone de galbiori si 14 tone de ghebe. ”Cantitatea a fost contractată de 10 operatori economici. De asemenea la licitatia din luna iunie patru socieati comerciale au contractat dreptul de recoltare pentru o tonă de trufe”, a spus Sorin Ciobanu.

De asemenea, în săptamâna 9 iulie – 13 iulie 2018, Direcţia Silvică Suceava organizează o sesiune de negociere pentru vânzarea fructelor de pădure neajudecate la licitaţia din data de 3 iulie. La data de 3 iulie s-a desfăsurat licitatia pentru valorificarea fructelor de padure – afine şi zmeură. A fost adjudecată cantitatea de 120 tone de fructe, pentru care vor fi încheiate contractele de vânzare – cumpărare.

Direcția Silvică Suceava organizează o nouă licitație pentru cesionarea dreptului de recoltare a ciupercilor, 7.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (2 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava