Concert pascal
MOPAN Suceava

Direcția Silvică Suceava organizează în data de 20 iulie,  ora 10,00, licitație publică cu ofertă în plic închis, având ca obiect ”Vânzarea de arme vânătoare”, arme care din diverse motive nu mai sunt folosite de personalul silvic. În caz de neadjudecare, licitaţia se va repeta în zilele de 27 iulie, respectiv 3 august, ambele la ora 10,00.

Documentația de atribuire (Caietul de sarcini și Regulamentul de organizare și desfășurare a licitației publice cu ofertă în plic închis) poate fi preluată gratuit de la sediul Direcției Silvice Suceava, Biroul Vânătoare și Salmonicultură, începând cu data de 05.07.2021, în intervalul orar 8.30 – 14.00.

Cuantumul garanției de participare la licitație este de 10% din preţul de începere al licitaţiei. Data limită de depunere a documentelor de calificare (documentele obligatorii necesare participării la licitație) este 20 iulie, 27 iulie, respectiv 3 august, până la ora 08.30. Acestea se depun la secretariatul Direcției Silvice Suceava.

Fiecare participant la licitație depune o singură cerere însoțită de documentele necesare și obligatorii participării la licitație, pentru bunurile care fac obiectul acesteia, în termenul prevăzut în anunțul licitației.

După acest termen nu se mai fac înscrieri la licitație.

Informații suplimentare se pot obține la tel. 0230/522564.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava