• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Serviciul Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava are, începând din luna septembrie a.c., un nou director. Funcție a fost preluată de Radu Obreja, care va asigura interimatul în acest post pentru o perioadă de șase luni, sau până la organizarea concursului pentru ocuparea funcției. Fostul director al Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, comisarul șef Florin Chiaptanaru a ieșit la pensie la începutul lunii septembrie.
Noul director interimar al acestei instituții are 40 de ani și lucrează în cadrul Serviciului de Permise și Înmatriculară din anul 2006. De atunci și până la preluarea conducerii instituției, Radu Obreja a coordonat compartimentul regim permise de conducere și examinare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava