Concert pascal
MOPAN Suceava

Șeful Companiei Naționale de Autostrăzi și Dumuri Naționale, Cătălin Homor, a anunțat astăzi, la Suceava, că lucrările la șoseaua de centură a municipiului Rădăuți vor începe în primăvara anului viitor. Lucrările la centura municipiului Rădăuți vor fi realizate de compania UMB Spedition.
Contractul de execuţie a şoselei de centură a municipiului Rădăuţi a fost semnat în luna mai 2011, valoarea acestuia fiind de 82 de milioane de lei, la care se adăuga TVA de circa 19 milioane de lei. Conform proiectului, şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi va avea 16 kilometri.
Cătălin Homor a precizat că acest proiect are foarte multe probleme. „Am avansat foarte mult în relația cu constructorul. Sunt probleme contractuale care vin din istorie. Estimăm că undeva în cel mult o lună vom ajunge la un consens și va demara organizarea de șantier”, a explicat directorul CNADNR. El a arătat că lucrările de construcție vor începe în viitorul sezon, cel mai probabil în perioada martie – aprilie 2017, în funcție de vreme. „Vrem să deblocăm acest proiect. După ce s-a realizat proiectul tehnic trebuiau respectate noile norme pentru că acele eurocoduri au apărut ulterior. S-a proiectat după normele noi și a rezultat o valoare suplimentară față de cea licitată”, a mai spus Cătălin Homor. El a arătat că va fi foarte greu să se rămân la valoarea inițială a proiectului, el precizând că noile valori rezultate vor fi reduse cât de mult posibil pentru a fi respectate noile norme.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava