• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Directorul cotidianului Crai Nou, Dumitru Teodorescu, a fost inclus în Cartea de onoare a valorilor bucovinene la iniţiativa prefectului Constantin Harasim. Evenimentul a avut loc joi, 28 ianuarie, la Palatul Administrativ în cadrul şedinţei lunare a Colegiului Prefectural. Dumitru Teodorescu a primit din partea prefectului « diploma de excelenţă » pentru întreaga sa activitate. «Apreciem astăzi activitatea domnului Dumitru Teodorescu, jurnalist, director de cotidian, un om care şi-a dedicat viaţa culturii, scrisului. Este un profesionist valoros, a scris mii de articole cu o maximă decenţă. Împreună cu echipa sa practică un jurnalism sincer, onest, echilibrat, nemanipulator. A promovat cultura, învăţământul şi lucrurile pozitive », a declarat Harasim.

Dumitru Teodorescu a ţinut să-i mulţumească prefectului pentru nominalizarea în Cartea de onoare a valorilor bucovinene. El a catalogat gestul ca fiind unul minunat cu atât mai mult cu cât se întâmplă acum cât este în viaţă. În Cartea de onoare a valorilor bucovinene au mai fost nominalizaţi managerul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou”, Vasile Râmbu, rectorul Universtăţii „Ştefan cel Mare”, Valentin Popa, preşedinta Federatiei Patronale a Întreprinderilor Mici si Mijlocii, Liliana Aghiorghicesei, şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, generalul Ioan Burlui, generalul de brigadă în rezervă Zaharia Cojocaru şi arhimandritul Iustin Dragomir, stareţul Mănăstirii Bogdana din Rădăuţim şi comandantul Centrului Militar Judeţean, Mugurel Anton.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava