MOPAN Suceava

Directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava, Daniel Drăgoi, care zilele trecute s-a rugat în genunchi în fața instituției pentru ca Dumnezeu să ajute județul și țara în aceste clipe de cumpănă și să oprească această pandemia de coronavirus a fost demis din funcție. Începând din data de 10 aprilie locul său va fi ocupat de inginerul Bogdan Piticari în prezent șef de secție la Câmpulung Moldovenesc. Întrebat de această decizie care ar fi motivată de alte considerente decât cele de ordin profesional Drăgoi a declarat: ”Mă rog în continuare și mă rog și pentru prieteni și pentru dușmani. Acum nu e loc pentru răutate”.

În urmă cu două zile Daniel Drăgoi se ruga în genunchi în fața clădirii în care funcționează Sistemul de Gospodărire a Apelor Suceava îndemnându-i și pe ceilalți colegii ai săi din instituțiile publice la smerenie și la rugăciune. ”Ca director al instituției am luat toate măsurile posibile, am dezinfectat clădirea, am luat măsuri de siguranță pentru oameni dar este un moment în care trebuie să reunoaștem că trebuie să venim cu smerenie și cu rugăciune înaintea lui Dumnezeu să ajute județul Suceava, să oprească această pandemie. Numai Dumnezeu poate opri această pandemie și pe această cale aș vrea să îndemn toți colegii de la instituțiile publice să ne smerim înaintea lui Dumnezeu și să se îndure Dumnezeu de județul nostru și de țara noastră”, a declarat atunci Drăgoi.

Directorul din Suceava care s-a rugat în fața instituției, demis din funcție. ”Mă rog în continuare și mă rog și pentru prieteni și pentru dușmani. Acum nu e loc pentru răutate”, 8.4 out of 10 based on 27 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.4/10 (27 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava