MOPAN Suceava

Una dintre cele mai mari companii din judeţul Suceava din domeniul construcţiilor, SC SUCT SA, va înregistra la finele acestui an cea mai mare cifră de afaceri din ultimii 25 de ani. Anunţul a fost făcut de directorul SC SUCT SA Suceava, Dumitru Popescu, în cadrul unei acţiuni care este organizată în apropierea finalului de an şi la care participă toţi salariaţii companiei. În faţa a câtorva sute de salariaţi, Dumitru Popescu le-a mulţumit tuturor salariaţilor pentru colaborarea avută pe parcursul acestui an. La începutul acţiunii, un sobor de preoţi din protopopiatul Sucevei a oficiat o slujbă religioasă, după care directorul SUCT SA Suceava a ţinut să sublinieze faptul că în cadrul acestei companii există „un colectiv foarte bun”. „Oamenii care lucrează aici reprezintă totul pentru mine. Ei ştiu că tot timpul am pus omul pe primul plan, şi niciodată nu i-am ignorat, şi am încercat să-i atrag atât în credinţă, cât şi în realizări. Am fot alături de ei tot timpul, de dimineaţă până seara, ca om. Pentru că eu sunt de 46 de ani în unitatea asta, am lucrat aproape 13 ani ca muncitor, şi cred că asta e marele secret, că am fost în întâmpinarea a ceea ce le-ar lipsi sau la ce s-ar gândi, de la salarii, sau să fiu aproape de ei când au avut probleme şi necazuri”, a spus Dumitru Popescu. La finalul activităţii în acest an, toţi angajaţii SUCT SA Suceava au primit o primă de 300 de lei. Mai mult, , iar prin decizia tuturor angajaţilor firmei, 10 salariaţi şi familiile acestea au mai primit un sprijin financiar de la 1.000 la 3.500 de lei.
Dumitru Popescu a ţinut să le mulţumească salariaţilor pentru activitatea din acest an, subliniind faptul că în 2015 firma va fi pe profit, iar cifra de afaceri va fi cea mai mare din istoria de după anul 1989 a companiei.
Popescu a spus că firma pe care o conduce a avut mai multe lucrări importante, printre care închiderea fostelor gropi neconforme din şapte oraşe şi municipii din judeţ, construcţia noului campus de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava, precum şi mai multe lucrări pe drumurile naţionale din judeţ.
Mai trebuie spus că la acţiunea organizată vineri pentru salariaţii aceste firmei au venit grupuri de colindători din localităţile în care Dumitru Popescu a fost declarat cetăţean de onoare, respectiv Vârfu Câmpului şi Ulma din judeţul Suceava, şi Dobârceni, din judeţul Botoşani, un recitald e colinde fiind susţinut şi de un grup format din mai mulţi preoţi din Suceava.
Compania SUCT SA Suceava are nu mai puţin de 62 de ani de activitate, în ultimii 13 ani fiind condusă de către Dumitru Popescu.

Directorul SUCT Suceava le-a mulţumit salariaţilor pentru activitatea din acest an, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava