MOPAN Suceava

Discoteca din Cajvana a fost închisă de polițiști pe motiv că funcționa după terminarea programului. Potrivit unui comunicat de presă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3:00, în urma unei razii de amploare, polițiștii au constatat că într-o locație de pe raza orașului Cajvana, activitatea de discotecă a continuat după ora închiderii localului, nefiind respectat orarul de funcționare stabilit prin acordul de funcționare emis de autoritatea publică locală, clienții din interior fiind serviți în continuare, în incinta localului. Administratorului localului public a fost sancționat cu o amendă în valoare de 1.500 lei conform art. 2 pct. 19 din Legea 61/1991 pentru servirea consumatorilor după ora de închidere, stabilită în autorizația de funcționare. În condițiile în care în urmă cu o lună, în aceeași locație a fost comisă o contravenție similară, s-a constatat astfel repetarea acestei contravenții, drept pentru care, în conformitate cu art. 3 alin. 4 s-a dispus măsura complementară a suspendarii activității localului public, Serviciul de Ordine Publică efectuând demersuri pentru închiderea discotecii pe o perioadă de 30 zile.

Totodată, s-au luat măsuri pentru sancționarea aceleiași firme pentru nerespectarea prevederilor art. 9 din OG 99/2000 („Orarul de functionare se afișează la intrarea în unitate, în mod vizibil din exterior, comerciantul fiind obligat să asigure respectarea acestuia”).

 

Discoteca din Cajvana a fost închisă de polițiști pe motiv că funcționa după terminarea programului, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava