Concert pascal
MOPAN Suceava

La rubrica ”Răspunsul ierarhului” de pe site-ul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților a apărut astăzi un dialog ”cifrat” între un misterios domn L.R. și IPS Calinic despre un consilier eparhial ”G” care ar avea dosare penale.

„Înaltpreasfințite, cred că ați fost neinspirat când ați comparat un presupus consilier ce ar avea dosare penale pe rol cu părinții Stăniloae, Galeriu etc. … Acești preoți aveau dosare de urmărire informativă din partea securității fiind „stâlpi” ai Ortodoxiei; nu cred că e și cazul consilierului dumneavoastră. În anul 2000, fostul președinte a spus: „m-a învins sistemul”; pe dumneavoastră credeți că v-a pus „G” la colț?”, l-a întrebat L.R. pe  IPS Calinic. Acesta i-a răspuns în patru pași:

”Stimate domnule!

  1. 1. Nu toţi pot fi atât de „inspiraţi” ca dumneavoastră care aţi constatat aceasta.
  2. 2. Comparaţia mea a vizat doar modul de fabricare a dosarelor şi nicidecum valoarea persoanelor sau a speţelor.
  3. 3. Sistemul care l-a „învins” pe „clasicul în viaţă” pe care l-aţi citat nu are nimic de-a face cu „stafia” „G” care vă creează atâta nelinişte.
  4. 4. La colţ? Pe mine nu mă va pune nimeni niciodată! Şi aceasta pentru că nu am de plătit tribut faţă de nimeni, ci doar față de Dumnezeu”.
  5. 5. Dacă sunt unii care suferă de sindromul „G”, nu înseamnă că ar trebui să stea cineva la colţ, ci este doar o părere a lor. Doamne, ajută!
Discuție codificată între IPS Calinic și un misterios domn L.R. despre un consilier eparhial ”G” care ar avea dosare penale, 1.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava