MOPAN Suceava

Prim-ministrul Sorin Grindeanu s-a întâlnit luni cu reprezentanții Grupului CEZ, care au dorit să-și prezinte prioritățile de investiții pentru perioada următoare.
„Apreciem lucrurile pe care Grupul CEZ le-a făcut în România și vom continua să fim un partener serios pentru a menține și crește nivelul investițiilor pe piața energiei”, a declarat premierul Sorin Grindeanu, în deschiderea întâlnirii.
Piața autohtonă de energie oferă nenumărate oportunități, iar șeful Executivului a arătat că România se așteaptă ca noi investiții să fie deschise în Marea Neagră. “Diversificarea surselor de energie, prin proiecte sustenabile și în acord cu politicile de protejare a mediului, sunt convergente obiectivului nostru de siguranță și independență energetică“, a afirmat premierul Grindeanu.
Martin Zmelik, manager de țară CEZ România, a amintit că grupul CEZ activează la noi de peste 10 ani și a apreciat că mediul economic, în această perioadă, a devenit mai stabil și mai predictibil, aspecte foarte importante pentru compania pe care o conduce.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava