MOPAN Suceava

Primul teaser trailer al sezonului 3 al aclamatului serial original de comedie, „Crime în imobil” a fost difuzat în timpul celei de-a 95-a ediții a Premiilor Oscar®. O putem vedea cu această ocazie și pe actrița câștigătoare la Oscar®, Meryl Streep, care are rol de invitat special în noul sezon. Primele 2 sezoane ale seriei sunt deja disponibile pe Disney+.

Creat de Steve Martin, Dan Fogelman și John Hoffman, serialul de comedie, de crime și mistere „Crime în imobil” urmărește trei străini (Steve Martin, Martin Short și Selena Gomez) pasionați de investigații criminalistice care se trezesc brusc implicați într-o astfel de anchetă. Atunci când are loc o moarte macabră în interiorul exclusivistului lor bloc de apartamente din Upper West Side, trio-ul suspectează o crimă și își folosește cunoștințele pentru a afla adevărul. Pe măsură ce înregistrează un podcast pentru a documenta cazul, cei trei descoperă secretele complexe ale clădirii, secrete care se întind pe zeci de ani. Poate și mai explozive sunt minciunile pe care și le spun unii altora. În curând, trio-ul aflat în pericol realizează că un ucigaș ar putea trăi printre ei, în timp ce se întrec să descifreze diferitele indicii înainte de a fi prea târziu.

Creatorii și scenariștii Steve Martin și John Hoffman („Grace & Frankie”, „Looking”) au și rolul de producători executivi ai serialului de success împreună cu Martin Short, Selena Gomez, creatorul „This Is Us” Dan Fogelman și Jess Rosenthal. Serialul este produs de 20th Television, o parte a Disney Television Studios

Datorită funcției de control parental, Disney+ rămâne o experiență de vizionare adecvată pentru toți membrii familiei. Abonații pot stabili limite de acces la conținut pentru adulți și pot crea profiluri protejate prin PIN, alături de profilurile deja existente pentru copii.

https://facebook.com/DisneyPlusRO

Hashtag: #DisneyPlusRO

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava