MOPAN Suceava

Mult așteptatul sezon 3 al serialului recompensat cu Emmy de la Lucasfilm are premiera pe 1 martie, exclusiv pe Disney+.

TRAILER AICI

LINK POSTER & IMAGINI AICI

Disney+ a prezentat în premieră trailerul captivant și posterul sezonului 3 al serialului original de la Lucasfilm „Star Wars: The Mandalorian” ce va avea premiera pe 1 martie, exclusiv pe platforma de streaming Disney+.

În acest sezon, Mandalorianului continuă călătoria prin galaxia Star Wars. Cândva un vânător de recompense singuratic, Din Djarin s-a reunit cu Grogu. Între timp, Noua Republică se străduiește să conducă galaxia departe de istoria sa întunecată. Mandalorianul se va intersecta cu vechi aliați și își va face noi dușmani în timp ce el și Grogu își continuă călătoria împreună.

Serialul premiat cu Emmy îi are în distribuție pe Pedro Pascal, Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow și Giancarlo Esposito.

Printre regizorii celor opt episoade ale sezonului 3 se numără Rick Famuyiwa, Rachel Morrison, Lee Isaac Chung, Carl Weathers, Peter Ramsey și Bryce Dallas Howard.

Jon Favreau este showrunner/scenarist-șef și producător executiv alături de Dave Filoni, Rick Famuyiwa, Kathleen Kennedy și Colin Wilson. Karen Gilchrist și Carrie Beck sunt co-producători executivi.

Ne puteți găsi și pe https://facebook.com/DisneyPlusRO

Hashtag: #DisneyPlusRO

© 2023 Disney și entitățile afiliate

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming in EMEA care cuprinde filme și seriale de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, brandul de producții de divertisment general, Star și multe altele. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta librărie Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava