MOPAN Suceava

Ediția a VII-a a Memorialului ”Mihai Mironiuc” la handball masculine a fost una scurtă, la startul lui aliniindu-se doar două echipe, CS Universitatea Suceava și HC Vaslui. Între cele două grupări s-au jucat două partide, victoriile fiind împărțite.

Fără 12 jucători, deocamdată, la care s-au adăugat și Acatrinei, plecat deja la Pandurii Târgu Jiu și probabil Gavriloaia aflat în pregătiri cu CSM Călărași, fără portarul Pralea, formația suceveană aliniată în prima dispută a fost una extrem de tânără.

Lipsa de experiență a sucevenilor s-a văzut din plin în primele 30 de minute ale primului meci cu HC Vaslui. Gazdele, aflate la primul joc amical după cantonament, nu au putut face față grupării pregătite de Leonard Bibirig care-i avea în primul șapte pe Sandu Iacob, frații Ignat și Țuțu. În aceste condiții, tabela de scor a înregistrat un scor neverosimil, în alte condiții, 20-7 pentru HC Vaslui.

După pauză, muștruluiți un pic de antrenorul Răzvan Bernicu și de directorul sportiv Petru Ghervan, sucevenii au revenit și au echilibrat jocul. Demonstrând că se află la zi cu pregătirea fizică, handbaliștii de la CSU Suceava au evoluat cu mai mult curaj și au câștigat repriza secundă cu 22-12.

Antrenorul sucevean Razvan Bernicu a folosit urmîtorul lot de jucători: Spiridon, Ilii, Nedelcu – Târzioru (8 goluri), Roșu (7), Dumitraș (6), Țigănașu (4), Olariu (2), Sandu (1), Negrușeri (1), Mitrea, Amihăesi, Tcaciuc, Petrea și Aldica.

După ce au pierdut în primul joc cu scorul de 32-29 disputa cu HC Vaslui, handbaliştii de la CSU Suceava şi-au luat revanşa în cea de-a doua când s-au impus la limită, cu 32-31. După o primă repriză mai puţin reuşită, jucătorii pregătiţi de Răzvan Bernicu s-au mobilizat mult mai bine în partea secundă, izbutind să întoarcă soarta meciului în minutele de final.

„Tinerii pe care ne bazăm acum au demonstrat că dispun de calităţi şi se poate conta pe ei în cazul în care se va dori reconstrucţia echipei de handbal la Suceava. Aşteptăm cu interes întâlnirea dintre conducătorii clubului nostru şi reprezentanţii Primăriei şi Consiliului Judeţean, pentru a şti şi noi ce se va întâmpla cu această echipă. Dacă va fi cazul să continuăm în Liga Naţională avem neapărat nevoie de întăriri. Oricum, funcţie de eşalonul în care ne vom înscrie, vom structura şi programul de pregătire şi meciuri amicale din intersezon”, a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

CSU Suceava: Spiridon, Ilii, Nedelcu – Târzioru (3 goluri), Roşu (4), Dumitraş (3), Ţigănaşu (4), Olariu (3), Sandu Mihai (7), Negruşeri (4), Petrea (3), Aldica (1) şi Gramatic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava