MOPAN Suceava

Producții îndrăgite de public sunt difuzate în continuare de dimineață până seara cu premiere săptămânale programate în zilele de duminică de la 16:00, respectiv marți și vineri de la ora 20:00. Weekendul 9 – 11 decembrie aduce două premiere festive.

9 decembrie, de la 20.00 descoperim Crăciun la Cape Cod (A Cape Cod Christmas, 2021). Margot (Katie Leclerc) este o autoare pentru cărți de copii. Ea și familia ei participă la o ultimă cină de Crăciun în casa părintească, înainte să o vândă. Aflată în localitate îl revede pe iubitul ei din copilărie, Christian (Brent Bailey) artist local apreciat. Cei doi fac un pact, el îi va picta un tablou cu casa, iar ea acceptă să pozeze pentru un portret, așa cum obișnuia sa facă când era mică. Cum va putea ea să părăsească acest loc magic încărcat de parfumul unei vieți în tihnă? Ultima ei speranță este o intervenție de la magia Crăciunului, care să o ajute să rămână în locul în care inima ei își dorește.

11 decembrie, de la 16.00 vizităm O noapte în decembrie (One December Night, 2021). Regizat de Clare Niederpruem, filmul are ca personaje principale doi impresari, Quin (Eloise Mumford) și Jason  (Brett Dalton) în timp ce conspiră pentru a-i aduce pe aceeași scenă pe tații lor, două staruri rock care se ceartă, Mike (Peter Gallagher) și Steve (Bruce Campbell), pentru o emisiune specială de televiziune. Producția este debutul lui Bruce Campbell într-un film de Crăciun și aduce muzică festivă în acorduri de chitară.

Relaxați-vă și lăsați-vă purtați în universul magic al Crăciunului de la DIVA cu premiere romantice difuzate în zilele de duminică de la 16:00, respectiv marți și vineri de la ora 20:00!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava