Concert pascal
MOPAN Suceava

Morgane, geniul investigațiilor(HPI: Haut Potentiel Intellectuel/High Intellectual Potential, 2022) revine la DIVA cu noi episoade, difuzate din 19 septembrie, lunea, de la 21:00!

Sezonul doi al apreciatului serial franțuzesc de investigații propuneaceeași combinație unică de comedie și anchete criminalistice, difuzate în premieră în România. Morgane Alvaro (Audrey Fleurot), o femeie de 38 de ani, mamă singură a trei copii, cu un IQ de geniu, de peste 160 de puncte, se implică în anchetele poliției și aduce culoare cu extravaganța ei,lipsa de diplomație și personalitatea debordantă.

În noule episoade Morgane investighează moartea unei vânzătoare de pantofi, este nevoită să se mute cucei trei copii la Gilles (Bruno Sanches), după ce tavanul din locuința lor se prăbușește și este anunțată că nu mai poate ajuta echipa, deoarece este obiectul unei investigații. În timpul celor 8 noi episoade, Morgane se apropie tot mai mult de adevărul pentru care a început să lucreze cu poliția și se confruntă cu amintirea evenimentelor dureroase prin care a trecut în urmă cu 20 de ani, alături de iubirea vițeii ei.

Pe lângă remarcabila Audrey Fleurot din distribuție fac parte și: Mehdi Nebbou(Adam Karadec), fost colaborator a lui Steven Spielberg și Ridley Scott,cunoscut din Homeland, Marie Denarnaudîn rolul lui Céline Hazan, Bruno Sanches (Gilles Vandraud), Bérangère McNeese (Daphné Forestier), Cypriane Gardin (Théa), Noé Vandevoorde (Eliott), Cédric Chevalme (Ludovic Mullier) șiChristopher Bayemi (Dr. Bonnemain). Clotilde Hesme, cunoscută pentru rolul din Lupin, se alătură echipei în rolul de Commandant Roxane Ascher, de la Ministerul de Interne. Nou sezon a fost filmat în perioadaocombrie 2021 -martie 2022.

Câte două episoade pline de comedie, indicii și acțiune alături de Morgane, geniul investigațiilorașteaptă publicul, în fiecare luni, de la 21:00, din 19 septembrie, la DIVA!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava