Concert pascal
MOPAN Suceava

Fanii poveștilor medicale au parte, în fiecare marți (de la ora 21:00), la DIVA, de cazuri noi, în atmosfera intensă din Centrul Medical Gaffney (din Chicago). Aici lucrează medicii din „Camera de gardă” („Chicago Med”), serial al cărui cel mai nou sezon ajunge la final pe 20 iunie. Seria a opta a avut 18 episoade, s-a terminat recent în SUA și a fost una intensă pentru medicii din echipa de la Gaffney.

În noile episoade, aceștia au parte de cazuri dificile și variate, cauzate de accidente auto și de metrou sau de boli ca schizofrenia. Pe plan personal, doctorul Ethan Choi (Brian Tee) și asistenta April (Yaya DaCosta) se căsătoresc, iar apoi își dau demisia, pentru a-și înființa propriul cabinet medical. Astfel, Tee a părăsit și el serialul, la fel ca DaCosta. Iar Sharon Goodwin (S. Epatha Merkerson) se luptă din răsputeri să îl împiedice pe Jack Dayton (Sasha Roiz) să transforme spitalul într-unul privat.

„Camera de gardă” face parte din franciza centrată pe diferitele servicii publice din orașul Chicago, creată de Dick Wolf (celebru pentru „Lege și ordine”), alături de „Pompierii din Chicago” (2012-prezent), „Chicago P.D.” (2014-prezent) și „Chicago Justice” (2017). Serialul va continua cu sezonul 9, în SUA, în perioada 2023-2024, alături de „Pompierii din Chicago”, „Chicago P.D.”. Toate cele trei producții marca Dick Wolf au avut peste 50 de milioane de telespectatori în sezonul 2022-2023, în State, deci – aviz fanilor – nu se vor termina prea curând.

Mai ales că poveștile TV cu doctori au o istorie lungă și solidă. Serialele medicale au apărut în 1951 în SUA, odată cu lansarea „City Hospital”, care se baza pe rețeta devenită (între timp) clasică: povești episodice despre viețile personale și profesionale ale unor doctori. Astăzi, genul include titluri longevive, îndrăgite de fani și de critici, care au strâns Premii Emmy, BAFTA și Globuri de Aur, ca: „M.A.S.H.” (1972-1983), „Spitalul de urgență” (1994-2009), „Dr. House” (2004-2012), „Anatomia lui Grey” (2005-prezent) și „Camera de gardă” (2015-prezent).

Dacă și tu ești fan al serialelor medicale, nu rata cele mai noi cazuri rezolvate de doctorii Will Halstead (Nick Gehlfuss), Daniel Charles (Oliver Platt) și Ethan Choi (Brian Tee), în „Camera de gardă”, în fiecare marți, de la ora 21:00, numai la DIVA!

Cele mai noi informații despre programele DIVA sunt disponibile aici: https://www.facebook.com/divaromania

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava