Concert pascal
MOPAN Suceava

E fiţoasă şi în timp de pandemie! Mariah Carey a arătat lumii cum face sport, cu ochelari de soare şi brăţări la mâini. Diva s-a apucat să facă sport în timp ce este obligată să stea în casă în carantină, notează click.ro.

Cântăreaţa Mariah Carey, 49 de ani, s-a apucat să facă sport acasă şi s-a îmbrăcat cu un tricou Gucci. Şi-a pus brăţara cu diamante, ochelarii de soare şi mănuşi negre chirurgicale şi a început să alerge pe bandă în timp ce cânta piesa ei ”It’s Like That”, înregistrată cu Jermaine Dupri şi Fatman Scoop. Ea a filmat totul şi a pus înregistrarea pe reţelele sociale ca să arate lumii că se păstrează divă şi în timp ce stă la izolare din cauza coronavirusului. În filmuleţ, Mariah a explicat că şi-a pus mănuşile pentru că, în timpul exerciţiilor, atinge podeaua şi trebuie să se protejeze. Mariah stă în casă împreună cu gemenii ei, Moroccan şi Monroe, în vârstă de 8 ani. A renunţat la cântări şi la plimbări, nu mai are nici un plan de vacanţă de lux. Ea i-a îndemnat pe fani şi pe oamenii din întreaga lume să stea în casă, la izolare, pentru ca pandemia să poată fi învinsă, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/diva-mariah-face-sport-tricou-gucci-si-cu-bratari-la-maini

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava