E fiţoasă şi în timp de pandemie! Mariah Carey a arătat lumii cum face sport, cu ochelari de soare şi brăţări la mâini. Diva s-a apucat să facă sport în timp ce este obligată să stea în casă în carantină, notează click.ro.

Cântăreaţa Mariah Carey, 49 de ani, s-a apucat să facă sport acasă şi s-a îmbrăcat cu un tricou Gucci. Şi-a pus brăţara cu diamante, ochelarii de soare şi mănuşi negre chirurgicale şi a început să alerge pe bandă în timp ce cânta piesa ei ”It’s Like That”, înregistrată cu Jermaine Dupri şi Fatman Scoop. Ea a filmat totul şi a pus înregistrarea pe reţelele sociale ca să arate lumii că se păstrează divă şi în timp ce stă la izolare din cauza coronavirusului. În filmuleţ, Mariah a explicat că şi-a pus mănuşile pentru că, în timpul exerciţiilor, atinge podeaua şi trebuie să se protejeze. Mariah stă în casă împreună cu gemenii ei, Moroccan şi Monroe, în vârstă de 8 ani. A renunţat la cântări şi la plimbări, nu mai are nici un plan de vacanţă de lux. Ea i-a îndemnat pe fani şi pe oamenii din întreaga lume să stea în casă, la izolare, pentru ca pandemia să poată fi învinsă, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/diva-mariah-face-sport-tricou-gucci-si-cu-bratari-la-maini

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava