MOPAN Suceava

„Până ce banii ne vor despărți” („Hasta que la plata nos separe”, 2022)  

Din 3 aprilie, câte două episoade, de luni până vineri, de la ora 18:00.

Această telenovelă columbiană spune povestea a doi străini ale căror vieți se intersectează, cu efecte tragicomice. Alejandra Maldonado (Carmen Villalobos) și Rafael Méndez (Sebastián Martínez) aparțin unor lumi diferite. Ea este o femeie de afaceri de succes, care administrează o reprezentanță auto și are un logodnic atrăgător, Luciano (Gregorio Pernía). El e un vânzător ambulant carismatic și modest, care se iubește cu vecina lui, Vicky (Juliette Pardau). Când Alejandra și Rafael sunt implicați într-un accident auto, viețile le sunt date peste cap de o serie de evenimente care par a fi menite să-i determine să formeze un cuplu. Povestea TV este un remake al unei telenovele columbiene cu același titlu, din 2006-2007. Și este scrisă de Fernando Gaitán („Cafea cu parfum de femeie”, 1994-1995).

„Memorie perfectă” („Unforgettable”), sezonul 1 (2011-2012)

Din 3 aprilie, de luni până vineri, de la ora 20:00.

După ce fostul ei iubit – Locotenentul Al Burns (Dylan Walsh) – îi cere ajutorul, detectivul Carrie Wells (Poppy Montgomery) se alătură unei secții de poliție din New York, unde își folosește memoria fotografică, pentru a rezolva diverse cazuri dificile. Serialul a avut 4 sezoane (2011-2016) și twist-ul reprezentat de boala protagonistei (hipertimezie sau memorie autobiografică superioară) este ceva real: această afecțiune îți permite să ai o memorie extraordinară și să îți aduci aminte tot ce ai văzut, de-a lungul întregii tale vieți.

„Bucătărie internă” („Cuisine interne”, 2022)

Din 27 aprilie, câte două episoade, în fiecare joi, de la ora 21:00.

Acțiunea din această miniserie franceză de 6 episoade este amplasată în lumea plină de ambiție, stres și pericole din bucătăria unui restaurant de top, prin intermediul căruia mafia își spală banii murdari. Eroina este Adriana Souhko (Annabelle Lengronne), un chef franco-senegalez care visează la o stea Michelin. Dar viitorul îi este amenințat, după ce descoperă că noii ei parteneri de afaceri – frații Angèle (Mely Bourjac) și Jeff Rubens (Vincent Heneine) – sunt extrem de periculoși: cei doi o forțează să organizeze jocuri ilegale de poker, în restaurant.

Primăvara iubirii

Câte două filme romantice, duminica, de la ora 16:00

Seria de două filme romantice difuzate unul după altul, în fiecare după-amiază de duminică (la DIVA) continuă și în aprilie, cu titluri noi. Pe 2 aprilie, vizităm „Farul lui Moriah” („Moriah’s Lighhouse”, 2022) și facem cunoștință cu eroina titulară (Rachelle Lefevre). Aceasta este o artistă pasionată de prelucrarea artizanală a lemnului, care își propune să restaureze un far local, însă arhitectul american Ben (Luke Macfarlane) îi dă planurile peste cap. Apoi asistăm la o „Romanță pe râu” („Riverfront Romance”, 2021): bloggerița de călătorii Cara (Tammy Gillis) își folosește economiile pentru a cumpăra casa visurilor ei, dar clădirea e amenințată de un hidrobaraj construit de inginerul Riley (Morgan David Jones).

O săptămână mai târziu, primim o porție de „Dragoste și glamping” („Love & Glamping”, 2020). În film, Katie (Emilie Ullerup, care era însărcinată în 4 luni, în timpul filmărilor) trebuie să scrie un articol despre un resort de glamping de lux și reușește să treacă peste reticența legată de ideea de camping în aer liber, cu ajutorul lui Will (Christopher Russell). Pe cel din urmă actor îl revedem apoi în „Cascadele iubirii” („Chasing Waterfalls”, 2021), în care e ghidul unei fotografe care caută o cascadă celebră – Amy (Cindy Busby) – și care găsește ceva mult mai prețios, pe traseu.

Pe 16 aprilie e programat filmul „Chiar în fața mea” („Right in Front of Me”, 2021). În poveste, Carly (Janel Parrish) visează la iubitul ei din facultate și încearcă să-l impresioneze cu ajutorul lui Nick (Marco Grazzini). Dar ajunge să-și dea seama că bărbatul perfect pentru ea nu e cine credea. Seria de filme romantice Primăvara iubirii se încheie cu „Un sărut la miezul nopții” („A Midnight Kiss”, 2018), în care organizatoarea de petreceri Mia (Adelaide Kane) apelează la ajutorul prietenului fratelui ei – David (Carlos PenaVega) – pentru o gală de amploare.

Un Paște plin de dragoste și umor

Câte două filme, vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 21:00.

DIVA a pregătit și în luna aprilie o serie de filme specială, dedicată sărbătorilor pascale. Pentru un Paște plin de umor și iubire, din totalul de 6 filme difuzate în perioada 14-16 aprilie, vă recomandăm:

  • „Patch Adams – Un doctor trăsnit”(„Patch Adams”, 1998, difuzat pe 14 aprilie), celebra comedie în care regretatul Robin Williams este un doctor atipic, care își ajută pacienții să găsească vindecarea prin râs. Pelicula este inspirată de cartea autobiografică a doctorului american Hunter „Patch” Adams (care are acum 77 de ani).
  • „Vacanța”(„The Holiday”, 2006, difuzat pe 15 aprilie), în care  Amanda (Cameron Diaz) și Iris (Kate Winslet) fac schimb de case. Prima merge în Marea Britanie, a doua – în Los Angeles. La fața locului, dincolo de șocul cultural de care au parte, eroinele îi cunosc pe Graham (Jude Law), respectiv Miles (Jack Black).
  • „Tonul perfect”(„Pitch Perfect 2”, 2015, difuzat pe 16 aprilie) este continuarea simpaticului film din 2012, în care Anna Kendrick, Rebel Wilson și Hailee Steinfeld cântă cu foc și pasiune. Acum, grupul à cappella Barden Bellas participă la o competiție muzicală internațională. Al treilea muzical din serie a fost lansat în 2017 și a fost urmat și de un serial spin-off, axat pe Bumper (Adam DeVine) – „Pitch Perfect: Bumper in Berlin” (2022).

Serial care continuă:

„Pompierii din Chicago” („Chicago Fire”), sezonul 6 (2017-2018)

De luni până vineri, de la ora 16:00, câte două episoade

Serialul despre viețile profesionale și personale ale pompierilor, paramedicilor și echipelor de salvare și descarcerare care împart aceeași clădire (în Chicago) continuă, la DIVA. Sezonul 6 conține un crossover cu prima serie din „Camera de gardă”, respectiv sezonul 3 din serialul „Chicago P.D.”. La finalul acestui sezon, actrița Monica Raymund a părăsit distribuția, iar Gabby a ieșit din poveste

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava