MOPAN Suceava

Oamenii înșală din motive diferite. Nu se mai înțeleg cu partenerul de viață, nu se mai simt apreciați în relație, vor să se răzbune pe celălalt. Deși poate unii ar crede că doar bărbații sunt înclinați să calce strâmb, există destul femei care au fost infidele partenerilor lor de viață. Click! prezintă câteva dive, de afară, dar și autohtone, care nu fost cele mai cuminți în relațiilor lor și au călcat strâmb cu alți bărbați la fel de celebri ca ele.

În 2013, Bianca s-a măritat cu Victor Slav, însă mariajul lor nu a durat prea mult. Relația a fost zdruncinată de infidelitatea divei, care a fugit la Paris cu Adrian Cristea. Supărat pe gestul soției sale, Slav a anunțat că divorțează. Bianca și-a pus atunci cenușă în cap și a recunoscut că a făcut un gest necugetat, dar a mai spus că ea și Victor nu mai stăteau de ceva vreme în aceeași casă. Totuși, Bianca a încercat să se împace cu prezentatorul TV, dar fără success, la acel moment.

Kristen Stewart și Robert Pattinson au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood, dar relația lor s-a terminat abrupt în 2012, după ce actrița a fost fotografiată sărutându-se cu regizorul Rupert Sanders. Regizorul, care e cu 19 ani mai mare decât Kristen, și actrița s-au cunoscut pe platourile de filmare a peliculei ”Snow White and The Huntsman”. Și Sanders era în altă relație în acel moment: era însurat cu modelul Liberty Ross.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/divele-care-si-au-inselat-barbatii-cu-personaje-512990.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava