Concert pascal
MOPAN Suceava

Mai puțin de două luni ne despart de cel mai mare festival retro din Europa care va avea loc în Timișoara, în perioada 1-3 mai, pe stadionul ,,Dan Păltinișanu”. Show-ul aflat la cea de-a doua ediție aduce și în acest an, în România, cele mai importante nume care au marcat muzica anilor ’80-’90. Din lineup-ul pentru Diskoteka 2020 nu lipsesc No Mercy, Technotronic, Londonbeat, Snap, Nana sau Las Ketchup, notează click.ro.

Celebrul Dj Bobo aduce la Diskoteka 2020 show-ul său Kaleidoluna. Acesta a povestit, recent, că România este tara care l-a impresionat cel mai mult dupa anii 90 și că abia așteaptă să urce pe cea mai mare scenă construită vreodată în România. „În anii ’90, Romania era o ţară abia ieşită dintr-un comunism feroce. A venit momentul in care România era transformată de Michael Jackson, pentru câteva ore, în kilometrul 0 al lumii. Pentru români, Michael Jackson a însemnat recuplarea la restul lumii. Pentru ceilalţi, dovada că România există cu adevărat.Recunosc, atunci a fost pentru prima oară când m-am gândit să vin în România.”, a povestit artistul, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/dj-bobo-promite-show-la-timisoara-prima-amintire-legata-de-romania-este-concertul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava