MOPAN Suceava

Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a anunţat că circulaţia rutieră pe Drumul Naţional 17 va fi închisă în totalitate între localităţile Suceava şi Păltinoasa. Florin Sinescu a anunţat că acest tronson va fi închis de vineri, începând cu ora 18:00. El a arătat că această decizia a fost luată deoarece vizibilitatea este extrem de scăzută din cauza viscolului. Prefectul a mai declarat că echipaje de poliţie patrulează pe acest traseu pentru a-i informa pe şoferi despre închiderea drumului. Pe de altă parte, Florin Sinescu a spus că tot din cauza ninsorilor abundente şi a viscolului s-a luat decizia restricţionării traficului greu, de peste 7,5 tone, pe DN 2, între localităţile Siret şi Spătăreşti.

Florin Sinescu a mai spus că două drumuri judeţene sunt închise traficului rutier, respectiv DJ 291 A Frătăuţii Noi – Muşeniţa şi DJ 209 C Suceava – Berchişeşti. Sinescu a spus că pe tronsonul Suceava – Berchişeşti se intervine cu utilaje de deszăpezire existând posibilitatea să fie reluată circulaţia rutieră.

DN 17 este închis între Suceava şi Păltinoasa, iar pe DN 2, între Siret şi Spătăreşti, au fost impuse restricţii de tonaj, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava