Concert pascal
MOPAN Suceava

Luni seara, circulaţia rutieră a fost blocată aproape trei ore pe DN 17 în zona intersecţiei cu localităţile Trei Movile şi Florinta. Carosabilul acoperit de polei a devenit o adevrăată capcană pentru şoferi. Fenomenul meteo extrem a făcut ca aderenţa pe acest sector de drum să fie aproape nulă, motiv pentru care un TIR a derapat si a ajuns perpendicular pe axul drumului. Un alt autoturism a ajuns în şanţ încercând să evite impactul cu TIR-ul. Circulaţia a fost blocată în ambele sensuri formându-se cozi de maşini de câţiva kilometri. TIR-ul care a derapat pe acest sector de drum a fost repus pe carosabil după aproape două ore jumătate.

Autorităţile judeţene spun că fenomenul meteo a fost unul extrem, carosabilul fiind acoperit de polei deşi drumarii ar fi împrăştiat material antiderapant. A plouat deşi temperaturile erau negative, astfel încât sarea şi nisipul au fost ineficiente.

Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a declarat luni seara că în situaţia în care condiţiile meteo nu se vor modifica, iar fenomenul de polei va persista pe carosabil se ia în calcul închiderea DN 17 pe această porţiune de drum.

Au mai fost semnalate probleme similare şi pe DN 17 A, între Rădăuţi şi Dorneşti.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava