Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a anunţat că Drumul Naţional 2 va fi închis în totalitate circulaţiei rutiere, între Suceava şi Fălticeni. Sinescu a spus că acest tronson va fi închis vineri, între orele 19:00 şi 21:00, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină. El a mai precizat că această decizie a fost luatădin cauza zăpezii viscolite pe carosabil.

Florin Sinescu a mai precizat că vineri, în jurul orei 21:00 s-a luat decizia închiderii unui alt tronson de pe DN 2, Siret – Iacobeşti. Sinescu a spus că şi acest tronson a fost închis pentru ca utilajele să poată îndepărta zăpada de pe carosabil.

Prefectul a mai declarat că nouă echipaje formate din jandarmi şi cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă vor patrula în această noapte pe şapte drumuri naţionale din judeţ pentru a identifica maşinile blocate din cauza zăpezii. Florin Sinescu a spus că cele nouă echipaje vor patrula pe DN 2 de la Siret la Drăguşeni, DN 17 Suceava – Gura Humorului, DN 2E Gura Humorului – Fălticeni, DN 2H Rădăuţi – Suceava, DN 2K Milişăuţi – Solca, DN 29 Suceava spre judeţul Botoşani şi DN 29A Suceava – Zvoriştea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava