Concert pascal
MOPAN Suceava

În ultimele 24 de ore, în județul Suceava au fost înregistrate doar 18 persoane care au fost declarate vindecate după ce s-au îmbolnăvit cu noul coronavirus. Potrivit unui comunicat al Prefecturii Suceava, în momentul de față în județ sunt 1.419 de persoane declarate vindecate, numărul de ieri fiind de 1.401. De asemenea, până azi au fost externate din spitale 1.510 de persoane.

În comunicat se arată că în autoizolare la domiciliu mai sunt 794 de persoane, iar în carantină instituționalizată 647 de persoane. Alte 14.115 persoane au ie;it deja din autoizolare iar 2.120 persoane au ieşit din carantină.

În județul Suceava din evidențele Direcției de Sănătate Publică Suceava  erau efectuate 14058 teste.

Pentru menținerea ordinii și siguranței publice,  pe raza județului Suceava au acționat 489 de cadre M.A.I. (din care 386 de polițiști, 99 de jandarmi și 4 polițiști de frontieră) și 93 polițiști locali și 21 militari MApN.

In ceea ce privește acțiunile desfășurate în contextul COVID 19, acestea au constat, în ultimele 24 de ore, în 80 misiuni, cele mai multe pentru verificarea respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare/carantină. Au fost verificate 520 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și nu au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de izolare.

Au fost constatate și aplicate 9 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 22610 lei.

În perioada de referință a fost depistată 1 persoană care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației, pentru care a fost constatată și aplicată tot atâtea 1 sancțiune contravențională.

Personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava și pentru asigurarea zonei de protecție au constatat 10 fapte de natură contravențională (1 pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și 9 alte contravenții în context). Valoare totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 3770 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava